Copyright 2023 - N.Bakopoulos & P.Messinis

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

ΔΔΕ ΑΧΑΪΑΣ: Εκφραση συγχαρητηρίων

 

Διάκριση μαθήτριας του Πρότυπου Γυμνασίου Πατρών στον Διαγωνισμό Ρητορικής Τέχνης του Αμερικάνικου Κολλεγίου Pierce

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας έχει τη χαρά να συγχαρεί τη μαθήτρια της Γ΄ τάξης  του Προτύπου Γυμνασίου Πάτρας, Μαρία–Παναγιώτα (Μαριέττα) Μπαμπαλή για την εξαιρετική της επίδοση στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου, το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου 2023.

Η Μαρία -Παναγιώτα (Μαριέττα) κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στον αγώνα αυτό, και αυτό αποτελεί αναμφίβολα μια μεγάλη επιτυχία για την ίδια, κα το σχολείο της.

Επιπλέον, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου της και όλους όσους την υποστήριξαν και τη βοήθησαν να επιτύχει αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Της ευχόμαστε νέες διακρίσεις και επιτυχίες.

Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας

Γραφείο Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά

Μια 10μελής ομάδα μαθητριών και μαθητών του ομίλου ρητορικής του Πρότυπου Γυμνασίου Πάτρας συμμετείχε στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης του Αμερικάνικου Κολλεγίου Pierce που διεξήχθησαν στην Αθήνα από την Παρασκευή 3 Μαρτίου έως και την Κυριακή 5 Μαρτίου. Μέρος έλαβαν 22 Γυμνάσια από όλη την Ελλάδα. Τους μαθητές συνόδευσαν η Ευσταθοπούλου Νίκη, φιλόλογος και υπεύθυνη του Ομίλου Ρητορικής και η Καρούμπαλη Ευγενία, μουσικός. Οι μαθητές συμμετείχαν και στα τρία αγωνίσματα του διαγωνισμού, με τη Μαριέττα Μπαμπαλή, μαθήτρια της ΄Γ Γυμνασίου να κατατάσσεται 2η πανελλαδικά στον Προτρεπτικό λόγο.

Η ομάδα των διττών λόγων αποτελείτο από τους μαθητές του Πρότυπου Γυμνασίου Πάτρας: Κρεμμύδας Χρήστος, Κολιόπουλος Γρηγόρης, Κούτρα Μαρία, Στρεμμένου Έλενα και Σολωμού Σεμίνα. Αγωνίστηκαν σε 2 διαφορετικά θέματα και τρεις διαφορετικούς γύρους στο ομαδικό αγώνισμα της αντιλογίας. Στην εκφραστική ανάγνωση λογοτεχνικών αποσπασμάτων αγωνίστηκαν οι μαθήτριες: Μαλαταρά Ρεγγίνα, Πολυδωροπούλου Ιωάννα και Αποστολοπούλου Κωνσταντίνα, λαμβάνοντας εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτές και στις δύο φάσεις που αγωνίστηκαν. Τέλος, στον ατομικό αγώνισμα του προτρεπτικού λόγου, αναπτύσσοντας ένα δοθέν θέμα σε ομιλία 3 περίπου λεπτών σε κοινό αγωνίστηκαν οι: Αθανασόπουλος Νικόλαος και Μπαμπαλή Μαριέττα. Μάλιστα η Μαριέττα πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος και κατατάχθηκε δεύτερη πανελλαδικά, αναπτύσσοντας το θέμα «η τέχνη είναι φάρμακο για την κοινωνία μας»!!

Θερμά συγχαρητήρια στη Μαριέττα Μπαμπαλή για την επιτυχία της! Πολλά μπράβο σε όσες και όσους συμμετείχαν. Κι εις ανώτερα στο μέλλον.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠαΤήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

δείτε περισσότερα στο μενού

Δράσεις --> Διαγωνισμοί........ 

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Πρόσκληση     

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση «ΌΧΙ στον Φασισμό... ΝΑΙ στον Ανθρωπισμό!» που συνδιοργανώνουν το Πειραματικό Γυμνάσιο και το Πειραματικό Λύκειο Πατρών, το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7:00μ.μ. στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πατρών (Φωκαίας 26).

      Θα παρουσιαστούν αποσπάσματα των θεατρικών έργων: «Ο Σπιούνος» του Μ. Μπρεχτ, «Φον Δημητράκης» του Δ. Ψαθά και «Κοπεγχάγη» του Μ. Φρέην. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η χορωδία του Γυμνασίου.

      Ο Παμμικρασιατικός Σύλλογος διαθέτει τον χώρο για την εκδήλωση αφιλοκερδώς. Όποιος επιθυμεί μπορεί κατά την προσέλευσή του να προσφέρει τρόφιμα για την Τράπεζα Τροφίμων του Συλλόγου.

 

πρόσκληση για να την κατεβάσετε πατήστε..................ΕΔΩ

 

pr

 

Αφίσα 

 

afisa

Attachments:
Download this file (prosklisi.pdf)πρόσκληση 28ης Οκτωβρίου[ εορτασμό της εθνικής επετείου]158 kB
f t g